За нас | Bregal DOO

За нас

Брегал ДОО е компанија со приватен капитал која започна со работа во 2005 година со седиште во Делчево.
Брегал работи со многу од водечките светски компании преку различни договори, партнерства и заеднички вложувања.

Kомпанијата обезбедува разновидна палета на висококвалитетни производи за трговците на мало, синџир супермаркети, трговски центри, текстилни компании.

Ние сме вистинскиот партнер за Вас

Вашиот добавувач на големо

Брегал ДОО е компанија која се занимава со трговија на големо, обезбедува производи за идните потенцијални и сегашните лојални клиенти по конкурентни цени. Дистрибутери на големо во приватна сопственост, специјализиран за:

  • Трговија на големо за стоки – добра за широка потрошувачка, продажба на стоки на големо за супермаркети, продавници и бизниси, малопродажни компании
  • Трговија на големо за машини, опрема, резервни делови и репроматеријали за различни индустрии, текстилна индустрија
  • Организирање и реализација на увоз на стоки од Кина и Турција, услуги за заинтересирани компании и физички лица.

Голема палета на производи

За снабдување на производи, што му се потребни на Вашиот бизнис.

Големопродажни цени

Нашите цени се прифатливи и промотивни, што може да си ги дозволите.

Навремена испорака

Нашите производи се испорачуваат навремено, можност и со наше возило.

“ COMING Together is a Beginning,
STAYING Together is Progress,
WORKING Together is Success

-Henry Ford-