ZD-TXC-03 | Bregal DOO

ZD-TXC-03

Машина-преса за ракави.

  • Не се бараат квалификувани работници за шиење со посакуваните резултати
  • Оваа машина е специјално усогласена со автоматската машина за шиење на ракави на кошула (ZD-8 0 0 0 A - X C)
  • Преку процесот на обликување на негативен притисок и притискање и обликување на висока температура, едната страна од ткаенината на ракавите може брзо да се превитка и обликува
  • Опремен со функција за собирање материјал за вшмукување за да се подобри ефикасноста