ZD-JC8A-02 | Bregal DOO

ZD-JC8A-02

Машина за поставување странични отвори за POLO маици.

  • Функција за автоматско броење парчиња
  • Функција за аларм за автоматско исклучување
  • Патентирано механичко синхроно стапало
  • Глава на машината: DDL-8000A(JUKI)
  • Брзина на шиење     : 100-3200 rpm(MAX)
  • Нето тежина: 230kg