ZD-201 | Bregal DOO

ZD-201

Mашина за автоматско прицврстување на копчиња за POLO маица.

  • Бројот на копчиња може да се постави од 1 до 6
  • Растојанието помеѓу копчињата може да биде помеѓу 20mm-100mm
  • Функција против поместување на положбата на копчето
  • Опсегот на шиење е во рамките на 150 mm, и специјални големини може да се прилагодат
  • Препознавање на предната и задната страна на копчиња и нивно автоматско вметнување
  • Автоматско прилагодување на големината на копчињата и дебелина
  • Максималната брзина на шиење е 2700 вртежи во минута