UAM 04 | Bregal DOO
  • Оваа машина е уникатен целосно автоматизиран систем кој овозможува преклопување и шиење на лентите на ракавите без потреба од нивно претходно пеглање
  • Опременa е со две патентирани глави за преклопување MAICA од десната и левата страна кои овозможуваат подготовка на следното парче додека машината го шие тековното
  • Ласерот му помага на операторот совршено да ги постави и усогласи ткаенините со риги
  • Системот за вакуум, заедно со сечилата, ќе го превитка за да биде подготвен за делот за шиење