UAM 01 | Bregal DOO
  • Производство: 200 - 250 парчиња/h
  • Автоматизираната единица UAM 01 со патентирана глава за шиење MAICA е креирана за поставување на џеб, кој не треба претходно да се пегла. Поради брзината, машината може да се користи за големи производства, но може да се прилагоди и на мали производства.
  • Ласерите му помагаат на операторот совршено да ја постави и порамни ткаенината.
  • Вакуум системот, заедно со сечилата, ќе ја преклопат за да биде спремна за шиење.
  • Флексибилноста на машината овозможува и шиење на етикети и јаки.
  • Понатаму, новата апликација и овозможува на машината да шие со преклоп во исто време. Благодарение на површината од 35 x 35 cm, овој уред е совршено решение за додатоци за работна облека. Програмата што ги содржи податоците за сите облици на џебови може да се менува директно на машината, која е контролирана од компјутерот. Оваа опција ни овозможува да дејствуваме директно од Италија доколку се открие проблем, користејќи само Wi-Fi.
  • Цената на шаблоните и нивната лесна промена ја прави оваа единица многу флексибилна.