TP-300D | Bregal DOO

TP-300D

Принтер TP-300D / TP-600D – печатач, директно печатење на облека, печатач за печатење слики во целосна боја на облека.

  • Глава за печатење: 2 парчиња Epson i1600 глави
  • Максимална брзина: 2 минути за големина А3
  • Големина на печатење: 30 x 40 cm / 40 x 60 cm
  • INK боја: CMYK или CMYK +W
  • Висина на главата за печатење: 20 cm максимум