ТРИФАЗЕН ЖИЧЕН ИНВЕРТЕР НА МРЕЖА SUN-120/125/130/135/136K-G01P3-EU-AM8 | Bregal DOO

ТРИФАЗЕН ЖИЧЕН ИНВЕРТЕР НА МРЕЖА SUN-120/125/130/135/136K-G01P3-EU-AM8

ТРИФАЗЕН ЖИЧЕН ИНВЕРТЕР НА МРЕЖА

Модели: SUN-120/125/130/135/136K-G01P3-EU-AM8
Име на брендот:Deye

Модел: SUN-120/125/130/135/136K-G01P3-EU-AM8, Име на брендот:Deye

Влезни карактеристики:

 • Макс. DC влезна моќност (kW) – 180 (SUN-120K-G01P3-EU-AM8), 187.5 (SUN-125K-G01P3
  -EU-AM8); 195 (SUN-130K-G01P3-EU-AM8); 202.5 (SUN-135K-G01P3 -EU-AM8); 204 (SUN-136K-G01P3
  -EU-AM8);
 • Макс. Влезен напон DC (V) -1100V
 • Влезен напон на еднонасочна струја (V) за стартување – 250V
 • MPPT оперативен опсег (V) -200-1000V
 • Макс. DC влезна струја (A) - 40+40+40+40+40+40+40+40
 • Макс. Струја на краток спој (A) - 60+60+60+60+60+60+60+60
 • Бр. на MPP Trackers – 8

Излезни карактеристики:

 • Номинална излезна моќност (kW): 120 (SUN-120K-G01P3-EU-AM8), 125 (SUN-125K-G01P3
  -EU-AM8); 130 (SUN-130K-G01P3-EU-AM8); 135 (SUN-135K-G01P3 -EU-AM8); 136 (SUN-136K-G01P3
  -EU-AM8);
 • Номинален излезен напон / опсег (V): 3L/N/PE 220/380V, 230/400V
 • Излезна фреквенција: (Hz): 50 / 60 (опционално)
 • Фаза на работа: Трофазни (Трифазни)

Генерални карактеристики:

 • Големина на кабинетот (ШxВxД mm): 1006×516×325,5 (без конектори и држачи)
 • Тежина: 103 kg
 • Степен на заштита IP65
 • Сертификат: IEC/EN 61000-6-1/2/3/4, IEC/EN 62109-1, IEC/EN 62109-2