MTP | Bregal DOO

MTP

Машина за сечење и превртување на врвови на јаки

 • Машината MTP од MAICA ИТАЛИЈА – се користи за сечење и превртување на врвови на јаки
 • Брзина: 120 јаки / час
 • Превртување на јаките за да се добие совршен врв на готовата јака
 • Електро-пневматски систем
 • Уникатно сечило што може да се помести за прилагодување на аголот на сечење
 • Без потреба од матрици
 • Контрола преку PLC систем (Programmable Logic Controller)
 • PLC системот овозможува прецизна и автоматизирана работа
 • Способност за прилагодување на аголот на сечење за различни потреби
 • Без потреба од замена на матрици, што го прави процесот на производство поефикасен
 • Можност за скратување и превртување на јаките без губење на материјал