EAGLE EYE EA5491-7 | Bregal DOO

EAGLE EYE EA5491-7

Машина за шиење со компјутерски контролиранo цилиндарскo лежиште. Погодна за шиење на:Еластични панталони, eластична манжетна со навој, шиење на цилиндри и сл.

Eagle Eye EA5491-7 машина за шиење со компјутерски контролиранo цилиндарскo лежиште
Погодна за шиење на:

  • Еластични панталони
  • Еластична манжетна со навој
  • Шиење на цилиндри

Технички карактеристики:

  • Максимална брзина на шиење: 4000 вртежи во минута (rpm)
  • Максимален бод на игла: 5mm
  • Максимален капацитет на хранење (feeding capacity): 8mm
  • Рачно подигање на стапалото со притискање 5 mm, движење на коленото 13 mm
  • Користење на игла: DBX1 (14 #)