КОМПРЕСОР 1380X2-50l | Bregal DOO

КОМПРЕСОР 1380X2-50l

1380X2-50l, КОМПРЕСОР ЗА ВОЗДУХ GANGJ 50 ЛИТРИ

1380X2-50l, КОМПРЕСОР ЗА ВОЗДУХ GANGJ 50 ЛИТРИ

Карактеристики:

  • Компресор со компактни димензии
  •  Наменет за домашна и индустриска употреба
  • Идеален за работилници, занаетчии и слично

 

Спецификација на продуктот:

  • Компресор модел: 1380X2-50l
  • Максимален притисок: 8 bar
  • Капацитет на боца: 50l
  • Напојување/Фреквенција: 220V /50Hz
  • Проток: 185l/min