1006 | Bregal DOO

1006

MAICA ИТАЛИЈА – Машина за пресување (пеглање) на јаки 1006.

  • Уредот 1006 овозможува совршено пеглање на секаков вид на јака, благодарение на патентираниот систем базиран на калапи и контра калапи, кои лесно се монтираат и се со ниска цена на чинење.
  • Машината работи со систем на двоен притисок и PLC за сетирање на точно време и температура. Плочите за пресување се обложени со специјална гума за да се избегнат ефекти на одсјај на јаките, особено на темните бои.
  • Термостатскиот систем ја регулира температурата и на горните и на долните плочи за пресување, обезбедувајќи рамномерно загревање на јаката за постигнување на највисок можен квалитет.