1002 | Bregal DOO
  • Патентиран дизајн: Моделот 1002 е разработен со патентиран дизајн што користи висок притисок и температура, без да ја оштетува ткаенината, за совршено пресување на џебовите и лепенките-флизелинот.
  • Универзална применливост: Системот гужва целосната површина на лепенките, идеално за манжетни, поло предни страни, ракави и други детали на облеката. Погодно за материјали како памук, волна, свила, сомот, кожа и синтетички ткаенини.
  • Прилагодлив притисок и температура: Притисокот и температурата се лесно прилагодливи според типот на ткаенината, обезбедувајќи најдобри резултати.
  • Електропневматски контроли: Контролите се изведени електропневматски, обезбедувајќи прецизни операции и лесно користење.
  • Тајмери и термостати: Вградените термостати и тајмери обезбедуваат константно време и температура на системот за постигнување на врвни резултати.
  • Две глави за туткање: Со две глави за туткање, моделот 1002 ја зголемува продуктивноста, што го прави идеален за интензивна употреба.
  • Лесно менување на големините: Секоја форма може да се свитка, а големините се менуваат брзо и лесно благодарение на едноставниот шаблон.