OROX | Bregal DOO

OROX TAILOR

АВТОМАТСКA МАШИНА ЗА СТАТИЧКО СЕЧЕЊЕ

Најдобро решение за висококвалитетно сечење. Прилагодлив систем совршен за било кој вид на производно место. Иновативно решение благодарение на патентот на OROX® и на последната генерација на хардверски/софтверски решенија.

orox-tailor-combo

OROX TAILOR COMBO

АВТОМАТСКA МАШИНА ЗА СТАТИЧКО СЕЧЕЊЕ

OROX® «TAILOR COMBO» – совршена комбинација помеѓу статичниот секач и технологијата за ширење. Уникатно и иновативно решение кое овозможува да имате технологија на ширење и повеќеслојно статичко сечење за долг душек. Благодарение на неговиот модуларен дизајн, Tailor Combo System е совршено автоматско решение оптимизирано за секаков тип на простории за сечење, особено кога просторот е проблем. Овој разновиден систем е совршен избор за специјално
производство, мостри, изработка по мерка, технички текстил и за сите клиенти кои сакаат да го оптимизираат своето производство.

orox-tailor-combo

OROX VCUT

АВТОМАТСКA МАШИНА ЗА СЕЧЕЊЕ, КОНТРОЛА НА МАШИНАТА ДИРЕКТНО ОД ВАШИОТ ТЕЛЕФОН

«VCUT» – најпаметната и врвна машина за сечење на 21 век. Тимот на OROX Group® работи на истражување и развој за да ја добиете машината што ја очекувате во Вашето производство!

  • APP «VCut» – за контрола на машината за сечење директно од вашиот телефон во секој момент од денот
  • AUTOPILOT beta – за корегирање на параметрите во реално време за време на процесот на сечење; сето ова за најдобар резултат во секоја ситуација.
  • ABSOLUTE ENCODER SYSTEM – за контрола на положбата на оските во секој момент и, за прв пат, ова овозможува да се работи без постапката за иницијализација.
  •  «TMOV» smart – за да се префрлите од таблата за движење на командната табла за достигнување конечна позиција со апсолутна точност.